ثبت نام دبستان پيشاهنگ 2 جهت سال تحصيلي 93- 1392آغاز گرديد ؛ لطفا جهت رزرو و ثبت نام به بخش ثبت نام سايت مراجعه بفرماييد و فرم مربوطه را تكميل بفرماييد. با تشكر

هيچ ثروتي چون عقل و هيچ فقري چون جهل و هيچ ميراثي چون ادب و هيچ پشتيباني چون مشورت نخواهد بود.

حضرت علي(ع)

ثبت نام كلاسهاي اول و پيش دبستاني شروع شد

Register

والدين گرامي

ورود به دبستان براي هر كودك آغاز مرحله اي جديد و منشأ تحولي بزرگ در زندگي اوست  آغاز اين تغيير و تحول بر همه ي فرزندان مبارك باد.

به همين مناسبت طبق روال هر ساله دبستان پيشاهنگ از كودكان واجد شرايط براي پايه اول ثبت نام مي نمايد. در ضمن ثبت نام در كلاس هاي ميان پايه (كلاس هاي دوم تا ششم) منوط به داشتن ظرفيت مي باشد، لذا فقط به صورت رزرو پيش ثبت نام بعمل مي آيد.

همراه با پيشاهنگ

از دل و از جان

با علم و فرهنگ پيشرو هستيم در

پيـشاهنگ

( سرود صبحگاهي دانش آموزان پيشاهنگ )

والدين گرامي:

‍‍‍‍‍‍‍‌‌‌‌همانطور كه مي دانيد موفقيت فرزندانتان بستگي زيادي به انتخاب صحيح سيستم هاي آموزشي مربيان كارآزموده دارد.

آيا مايليد قبل از تصميم گيري و ثبت نام در مراكز تيزهوشان از وضعيت تحصيلي فرزند خود  ارزيابي داشته باشيد ؟

ما اين كار را براي شما انجام مي دهيم .

كارشناسان مجرب اين مركز با ارائه مشاوره تخصصي ، شما را در رسيدن به اهداف فوق  راهنمايي مي نمايند.

با شك و ترديد ثبت نام نكنيد !

دانش آموزان و اولياي محترم , براي دانلود راهنماي استفاده از سايت اينجا را كليك كنيد.

در برخورد اول چگونه يك مدرسه را ارزيابي كنيم؟

ـ فقط به تبليغات توجه نكنيم

- قبل از انتخاب مدرسه ي فرزندتان تحقيق كنيد، راجع به چه ؟!

- به سوابق موسسين و معلمين توجه داشته باشيد

ـ توجه به افكار و اهداف و ايده هاي مسئولين مدرسه كه در مورد فرزندانتان چه شيوه هايي را مي­خواهند لحاظ كنند.

ـ از اولياي مدرسه سيستم آموزشي طراحي شده و تقويم اجرايي و ضمانت براي اجراي آنها را بخواهيد و فقط به

حرف هاي زيبا ـ قابل اطمينان بودن؛

- يعني كارها و وعده هايي كه قبلاً داده اند را به انجام رسانده اند؟

- در ادامه اين را مي توانيد از والدين و حتي بچه هاي آن مدرسه بپرسيد

ـ پاسخگو بودن به مردم، حضور هميشگي در مدرسه و قابل دسترس بودن